DE NIEUWE TOERNOOIEN VAN DISTRICT WEST 2 IN 18/19: MAAK KENNIS MET DISTRICTSMANAGER RON BREUSEKER

Alle districtskampioenschappen (DK’s) in district West II, van het nieuwe seizoen 2018-2019, zijn inmiddels ingepland: Inschrijvingen lopen en naast het opgeven van 1 of enkele teams is er nu ook het Verenigingspakket waarbij meerdere teams ineens zijn aan te melden voor een zeer aantrekkelijk deelnamevergoeding tarief per team. In dit aankomende 15-jarig jubileum seizoen van het welbekende VTT zijn de tarieven sterk gedaald en is het VTT beschikbaar voor al deze leeftijdscategorien –> JO8, JO9, JO10, JO11, JO12, JO13, JO14, JO15, JO17, MO11, MO13, MO15 en MO17! Voor alle categorieen zijn er op de DK’s veel NK tickets te winnen voor aan het einde van het seizoen.

Sinds vorig seizoen bestaat de organisatie van het landelijke Voetbal Talenten Toernooi uit districtsmanagers en een landelijk team om het Voetbal Talenten Toernooi zo goed mogelijk te blijven ontwikkelen: In elk van de 6 KNVB districten (Het VTT is overigens een geheel onafhankelijke organisatie zonder commerciele partners) is een manager actief die het Voetbal Talenten Toernooi binnen dat district in goede banen leidt. Voor West II is dat Ron Breuseker.

Maak kennis met:

In zijn jongere jaren voetbalde Ron bij Groen Wit ’62 en WSV in Apeldoorn, eerst als verdediger en later als keeper. Studie en werk brachten hem in de loop der tijd naar de andere kant van het land gebracht. Vier jaar geleden is zijn oudste dochter gaan voetballen bij SV DHL in Delft en zij speelt daar op dit moment in de MO17-1.

Zo raakte Ron via zijn dochter weer bij het voetballen betrokken geraakt en sindsdien verzorgt hij met veel plezier bij DHL mede de trainingen van de MO13, MO15 en MO17-junioren. Toen in 2015-2016 de functie van meidencoördinator binnen de vereniging vrij kwam pakte hij deze taak ook op.

En nu dus, sinds eind maart 2018, is Ron Breuseker binnen het VTT verantwoordelijk voor het district West II.

Ron is de enige districtsmanager die niet vorig seizoen al maar dit seizoen begon aan het voortbouwen van het Voetbal Talenten Toernooi in district West II.
Ook namens West II komen er de komende tijd in het land bij de NK’s van het huidige seizoen veel teams uit West II in actie.

Meedoen met het Voetbal Talenten Toernooi in 2018-2019? Meld je team(s) nu aan via www.nkjeugdvoetbal.nl!

Een email aan Ron schrijven? Klik hier voor zijn emailadres!