STERK ATC’65 JO11 DE NIEUWE NEDERLANDS KAMPIOEN!

Zaterdag 27 mei, Heiloo

De ontknoping van het NK voor JO11 Generaal Voetbal Talenten Toernooi in Nederland heeft tot een mooi succes geleid voor district Oost: ATC’65 JO11 uit Hengelo behaalde een 4-1 overwinning in de beslissende finale en werd de nieuwe Nederlands Kampioen 2016-2017.

Knap vice-kampioen werd het eveneens imponerende CSV’28 uit Zwolle. De bronzen medailles werden uitgereikt aan de pupillen van SC Joure.

Ook in de andere categorieen voor nummers 2, 3 en 4 uit de poules was er feest. Nederlands Kampioen van Cat. 2 werd BFC en bij de nummers 3 (Cat. 3) werd het Nederlands Kampioenschap opgeeist door AFC IJburg. In Cat. 4 haalde Honselersdijk ten slotte het Nederlands Kampioenschap binnen.

Sportiviteitskampioen van de 32 knap geplaatste deelnemers voor dit NK – uit alle districten van Nederland – werd AFC IJburg!

de nieuwe Nederlands kampioen vlak voor de uitreiking van de wisselbeker

Gastheer De Foresters legde een goede en solide organisatie van het Voetbal Talenten Toernooi op de mat: Hulde aan hen en alle 32 teams die deel uit maakten deze dag van het NK JO11 Generaal – 2016-2017

________________

nieuwe inschrijvingen voor 2017-2018 zijn begonnen op www.voetbaltalententoernooi.nl

uitgereikte prestige-schalen zijn indien wenselijk in meervoud na te bestellen, zie www.voetbaltalententoernooi.nl