ALFA SPORT JO10 ZEGEVIERT OP DK ZUID II

MAASBRACHT – ALFA SPORT heeft het DK (districtskampioenschap) JO10 van district Zuid II bij gastheer MBC’13 gewonnen. In de finale werd BRUHEZE verslagen, dat met die finaleplaats desalniettemin een fraaie tweede plaats behaalde, oftewel het vice-kampioenschap. Beide ploegen ontvingen respectievelijk gouden en zilveren medailles en het recht op een NK ticket voor het NK aan het einde van het seizoen in juni 2024.

De bronzen medailles voor de derde plaats werden uitgereikt aan VENLO dat daarmee ook naar het NK toe mag.

CATEGORIE II

Ook in Categorie II werd er om het districtskampioenschap gespeeld waarbij 1 NK ticket te verdienen viel. IVO trok deze prijs knap naar zich toe.

SPORTIVITEITSKAMPIOENSCHAP

Het sportiviteitskampioenschap werd gewonnen door VENLO.

Het Voetbal Talenten Toernooi bedankt gastheer MBC’13 voor de organisatie en samenwerking in dit 20-jarig jubileum seizoen van het Voetbal Talenten Toernooi. Het zijn de gastclubs, vrijwilligers en vele enthousiaste deelnemers in de afgelopen decennia geweest die het Voetbal Talenten Toernooi tot een vaste hoofdprijs in het jeugdvoetbal seizen hebben gemaakt met altijd extra aandacht voor sportiviteit, teamgeest en nadruk op betere voeding in de kantine. Het landelijk team van het Voetbal Talenten Toernooi kijkt uit naar een volgend decennia met veel sportieve toernooien en veel gelukkige en blije kinderen en tieners tijdens het beoefenen van hun prachtige hobby.