ALGEMENE UITNODIGING JEUGDTEAMS ALLE KLASSEN VOOR NK JEUGDVOETBAL 2017-2018

gelieve dit persbericht te delen binnen uw vereniging en jeugdvoetbal netwerk

DISTRICTSKAMPIOENSCHAPPEN VOETBAL TALENTEN TOERNOOI

..van en voor het Jeugdvoetbal in Nederland..

|  JO9 – JO10 – JO11 – JO12 – JO13 – JO14 – JO15 – MO11 – MO13 – MO15 – MO17  |

Ook uw team kan deelnemen aan de nieuwe hoofdprijs van het seizoen 2017-2018 – naast die van de beker en competitie – en tegelaijkertijd deelnemen aan een sterk, sportief en voor alle klassen leerzaam voorbereidingstoernooi op het nieuwe seizoen. In sommige gevallen zijn de districtskampioenschappen later in het seizoen. Kijkt u bij “Toernooien & Aanmelden” bij uw district voor alle data en lokaties. Uiteraard zijn er weer veel mooie NK tickets beschikbaar per district en categorie!

1. Aanmelden kan voor alle teams (ongeacht klasse) via www.voetbaltalententoernooi.nl.
2. Deelnamevergoeding is 65, 75 of 85 euro per team ter dekking van landelijke organisatorische kosten (hoe ontvang ik 25% of 50% korting?).
3. Districtskampioenschap met kans op NK tickets
4. Speciaal sportiviteitskampioenschap met bokaal
5. Openingsceremonie met Wilhelmus
6. Sterk speelschema met optimale rusttijden
7. Betere voeding in kantine
8. Finale-wedstrijden in middag op eigen niveau, spanning en plezier tot einde toernooi
9. Prestige schaal met eindpositie voor alle teams, medailles voor 1e, 2e en 3e plaats en uiteraard – de DK wisselbeker!
vragen? neem contact met ons op via de contact pagina van onze website!
Het Voetbal Talenten Toernooi is een non-commerciele jeugdvoetbal organisatie zonder partners zoals bier/prikdrankmerken of fastfoodketens en zet al sinds 2004 in op de belangrijke kernwaarden ‘betere voeding in kantine’ en sportiviteit & teamgeest. Het verzette daarmee pionierswerk dat heeft geleid tot meer bewustwording van voeding in de voetbalkantine sinds 2004 en staat bekend om de over het algemeen prettige en sportieve sfeer op de toernooien.