1108
  1. aanmelden met jouw team(s) voor de districtskampioenschappen van 2019-2020 is mogelijk via www.nkjeugdvoetbal.nl
  2. wilt u de schaal welke uw team op het DK ontving nabestellen in meervoud dan is dat mogelijk via de VTT shop.

AFC’34 is districtskampioen van WEST I geworden voor JO9 teams afgelopen zondag 1 maart in Amsterdam bij gastheer Kadoelen.

Het team ontving de gouden medailles, de prestige-schaal en de DK wisselbeker aan het einde van de toernooi-dag. Een dag waarop ook NK tickets werden uitgedeeld en natuurlijk ontving de kersverse kampioen er 1!

Dat lukte ALWAYS FORWARD ook: Het team kreeg daarbij de zilveren medailles omgehangen en werd vice-kampioen op dit DK. Ook LAZIO behaalde een podium plaats en nam de bronzen medailles mee naar huis met de derde plaats.

SPORTIVITEITSKAMPIOEN

Een respectabele hoofdprijs blijft het sportiviteitskampioenschap op het toernooi dat sportiviteit en teamgeest zo hoog in het vaandel heeft staan. Het Voetbal Talenten Toernooi gaf deze bijzondere prijs aan KADOELEN dat het meeste aantal sportiviteitspunten wist te behalen en zo een goede indruk achterliet op het Voetbal Talenten Toernooi.