AFC’34 UIT ALKMAAR NEDERLANDS KAMPIOEN JO11 ELITE!

Zaterdag 13 mei, Alkmaar-Koedijk

De ontknoping van het NK voor JO11 Elite Voetbal Talenten Toernooi in Nederland heeft tot een mooi succes geleid voor district West I: AFC’34 JO11 behaalde een 2-0 overwinning in de beslissende finale en werd de nieuwe Nederlands Kampioen 2016-2017.

Knap vice-kampioen werd het eveneens imponerende De Foresters uit Heiloo. De bronzen medailles werden uitgereikt aan de pupillen van ONS Sneek.

Ook in de andere categorieen voor nummers 2, 3 en 4 uit de poules was er feest. Nederlands Kampioen van Cat. 2 werd BFC en bij de nummers 3 (Cat. 3) werd het Nederlands Kampioenschap opgeeist door SJC. In Cat. 4 haalde Kolping Boys ten slotte het Nederlands Kampioenschap binnen.

Sportiviteitskampioen van de 32 knap geplaatste deelnemers voor dit NK – uit alle districten van Nederland – werd Kloetinge.

Gastheren Kolping Boys en SV Koedijk legden tezamen een goede en solide organisatie van het Voetbal Talenten Toernooi op de mat: Hulde aan hen en alle 32 teams die deel uit maakten deze dag van het NK JO11 Elite – 2016-2017

________________

nieuwe inschrijvingen voor 2017-2018 zijn begonnen op www.voetbaltalententoernooi.nl

uitgereikte prestige-schalen zijn indien wenselijk in meervoud na te bestellen, zie www.voetbaltalententoernooi.nl