AANMELDEN DISTRICTS-KAMPIOENSCHAPPEN NOORD O8 T/M O17 NU MOGELIJK

Het nieuwe VTT seizoen 2021-2022 staat volledig online en aanmelden van jeugdteams is nu mogelijk voor O8, O9, O10, O11, O12, O13, O14, O15, O16 en O17 (zowel jongens als meiden teams).

Een overzicht van alle districtskampioenschappen (DK’s) van district Noord, waarop NK tickets zijn te winnen voor het NK aan het einde van het seizoen, is via deze link te zien. Via het online aanmeldformulier kunnen vanaf nu 1 of meerdere jeugdteams worden aangemeld. Aanmelden is al mogelijk vanaf 30 euro per team.

Het Voetbal Talenten Toernooi is een landelijk kampioenschap dat zijn oorsprong kent in 2004 en is de grondlegger geweest van betere en gezonde voeding in de voetbalkantines van Nederland. Het toernooi staat bekend om de openingsceremonie met Wilhelmus en een optimaal wedstrijdschema dat inmiddels tot voorbeeld heeft gediend voor veel andere toernooien. Op het VTT plaatsen de teams zich tijdens een DK voor het NK waarop alle teams vanuit alle DK’s samen komen om te spelen om het Nederland Kampioenschap.

Het VTT hanteert 3 kernwaarden: Gezonde Voeding, Sportiviteit en Teamgeest. Tijdens het toernooi hanteert de kantine een aangepast, gezonder assortiment en loopt er parallel aan het voetbaltoernooi een zgn. sportiviteitskampioenschap waarbij tijdens elke wedstrijd sportiviteitspunten worden verzameld. Ook via deze weg zijn NK tickets te verdienen

Aanmelden kan per 1 team maar ook in een pakket voor meerdere teams. Zie www.voetbaltalententoernooi.nl.

Tot op de voetbal velden in Nederland bij het Voetbal Talenten Toernooi!