’17-’18 TOERNOOIEN IN WEST II NU BEKEND!

Vanaf vandaag staan alle districtskampioenschappen van West II voor het nieuwe seizoen online, en dus is aanmelden vanaf heden mogelijk!

Overzicht toernooien West IIVoetbal Talenten Toernooi West II – 17-18

Uw nieuwe teams van het seizoen 2017-2018 zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het open Voetbal Talenten Toernooi van district West II: Tijdens dit districtskampioenschap (DK) met o.a. een optimaal wedstrijdschema, extra aandacht voor sportiviteit en gezonde voeding in de kantine en een heuse openingsceremonie met ons Wilhelmus speelt uw team altijd 5 leerzame, leuke en spannende wedstrijden om het VTT districtskampioenschap en meerdere NK tickets voor het NK aan het einde van het seizoen!

AANMELDEN: Aanmelden van uw team(s) verloopt online via deze linkLet op: Het VTT brengt een deelnamevergoeding van 75 euro (O9 t/m O11) of 85 euro (O12 t/m O17) per team in rekening ter dekking van de landelijke organisatorische kosten. De deelnemersplaatsen worden op binnenkomst online aanmelding vergeven.

Zoals u in de PDF ziet worden voor O9 t/m O17, zowel jongens als meiden, DK’s georganiseerd: Deze teams van uw vereniging zijn ook welkom om zich in te schrijven voor het kampioenschap van hun categorie!

Hebt u vragen of opmerkingen dan horen wij graag van u via het contactmenu!

* Voor het nieuwe seizoen 2017-2018 is er een re-organisatie binnen het Voetbal Talenten Toernooi aan de gang! Vanaf nu is in elk voetbal district (Noord, Oost, West I, West II, Zuid I, Zuid II) een districts-manager aangesteld om de toernooien naar een hoger niveau te brengen en de deelnemers en gastclubs nog beter van dienst te zijn.