VTT VANAF 6 FEBRUARI MOGELIJK WEER VAN START

137

Vanaf 6 februari gaan de districskampioenschappen van het Voetbal Talenten Toernooi mogelijk weer van start met de versoepelingen die vanaf vandaag zijn ingezet. Op dit moment kunnen alleen wedstrijden onderling op de eigen vereniging weer plaats hebben. Of het Voetbal Talenten Toernooi ook daadwerkelijk van start kan gaan al in het eerste weekend van februari hangt wel af van hoe snel de versoepelingen zich ontwikkelen. Het kan zijn dat de DK’s pas later in februari kunnen worden voortgezet.

De meeste DK’s die de afgelopen weken moesten worden uitgesteld zijn inmiddels weer ingepland in februari of maart. Deelnemers zijn reeds geinformeerd hierover of worden dat spoedig. Aanmelden kan zolang er nog plaatsen beschikbaar zijn via www.nkjeugdvoetbal.nl.

Enkele categorieen zullen niet meer worden ingehaald i.v.m. de beperkte ruimte die er nog rest in het seizoen. De teams van die categorieen krijgen een NK wilcard aangeboden en zullen hierover snel een email ontvangen.

Alle NK tickets worden verder voor de meeste categorieen gewoon op de DK’s in dit voorjaar verdeeld. Een flink aantal waren dat al tijdens de DK’s die in 2021 wel doorgingen.

Het Voetbal Talenten Toernooi – dat in het seizoen 2023-2024 haar 20-jarig jubileum zal gaan vieren – leeft er naar toe dat er uiteindelijk weer op normale wijze kan worden gevoetbald en is alle gastclubs, vrijwilligers en deelnemers dankbaar voor het gestelde vertrouwen en geduld in deze moeilijke seizoenen.

Dankzij hen gaat het Voetbal Talenten Toernooi met onverminderd enthousiasme door om deze complexe jaargangen door te komen met dit jaar gelukkig wel prachtige NK dagen in het vizier komende zomer – en nu dus ook de DK dagen vanaf 6 februari tot eind maart.

Alle deelnemers die vanaf 6 februari t/m maart in actie komen wensen wij mede namens de gastclubs heel veel plezier en succes toe! Zie hier alle nieuwe datums (www.nkjeugdvoetbal.nl) van alle uitgestelde districtskampioenschappen (en die reeds gepland stonden) in het voorjaar. Daar kun je jouw team(s) ook aanmelden voor deze DK’s indien je deze nog niet hebt aangemeld. Je ontvangt dan direct bericht of er nog plaats is.

Let op: Mocht een team verhinderd zijn op de nieuwe datum of geen NK wildcard kunnen accepteren geldt dat i.v.m. de buitengewone omstandigheden op basis waarvan de DK’s zijn uitgesteld, de betaalde deelnamevergoeding onbeperkt geldig blijft en gebruikt kan worden voor toekomstige deelnamen. Door deze buitengewone omstandigheden is het voor het Voetbal Talenten Toernooi niet mogelijk om tot restitutie over te gaan.